Viza pentru Moldova, misiune imposibilă

După revolta înăbuşită de la Chişinău, barajul birocratic ridicat de autorităţile moldovene în calea românilor care vor să treacă graniţa de est funcţionează impecabil.

1 afișare
Imaginea articolului Viza pentru Moldova, misiune imposibilă

Viza pentru Moldova, misiune imposibilă

„Bună ziua! Numele meu este X, sunt cetăţean român şi aş dori să ajung în Republica Moldova pentru aproximativ o săptămână, cu scopul de a vizita un prieten. Ştiu că am nevoie de o invitaţie din partea Biroului pe care îl reprezentaţi. Aş vrea să-mi spuneţi de ce informaţii şi de ce documente este nevoie pentru obţinerea invitaţiei. Vă mulţumesc anticipat!” Am trimis acest e-mail, în repetate rânduri, la adresa migrare@moldova.md, trecută pe site-ul Biroului de Mi graţie şi Azil al Republicii Moldova.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici