Voicu, arestat. Se deschide ţeava

Premieră în România. Instanţa supremă a dat, ieri, undă verde pentru arestarea senatorului Cătălin Voicu. Decizia poate fi atacată cu recurs. În cazul în care recursul va fi respins, Voicu va petrece 30 de zile în arest preventiv.

5 afișări
Imaginea articolului Voicu, arestat. Se deschide ţeava

Voicu, arestat. Se deschide ţeava

Deşi magistraţii erau cei care urmau să-i decidă soarta, Cătălin Voicu şi-a vărsat tot năduful pe jurnalişti. Pentru un început modest, senatorul a ales să se joace de-a v-aţi ascunselea cu reprezentanţii mass-media, care-l aşteptau grămadă, în faţa sediului ICCJ, intrînd pe uşa din dos, "uşa arestaţilor".


Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici