Vor performa de-acum şefii companiilor de stat?

Regiile autonome şi companiile de stat vor fi obligate să informeze Ministerul Finanţelor, lunar sau trimestrial, asupra evoluţiei indicatorilor financiari şi să respecte anumite criterii de performanţă pentru încălcarea cărora managerii vor fi amendaţi cu 5.000-10.000 lei sau destituiţi din funcţie.

3 afișări
Imaginea articolului Vor performa de-acum şefii companiilor de stat?

Vor performa de-acum şefii companiilor de stat?

Premierul Emil Boc a apreciat că această ordonanţă va întări disciplina financiară în cadrul regiilor şi companiilor de stat.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici