Vor scapa de judecata influentii acuzati din marile dosare penale de coruptie?

Procesul de coruptie al fostului premier Adrian Nastase, in care este acuzat ca si-a finantat ilegal campania electorala, a fost amanat pentru a patra oara. Tergiversarea marilor dosare penale sau de coruptie a devenit emblematica pentru justitia romaneasca. Tinta: prescrierea faptelor.

1 afișare
Imaginea articolului Vor scapa de judecata influentii acuzati din marile dosare penale de coruptie?

Vor scapa de judecata influentii acuzati din marile dosare penale de coruptie?

Un politician ca Adrian Nastase sau un om de afaceri ca Dinu Patriciu se afla in aceeasi situatie: daca justitia se taraie in acelasi ritm de melc, peste doi-trei ani ei nu vor mai putea fi judecati pentru fapte atat de vechi. Un ajutor pentru marii penali a venit chiar de la ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care a propus in noul Cod Penal ca pedepsele sa fie micsorate, faptele lor putand fi astfel prescrise mai repede.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici