Vot anti-populist: Basescu, Becali si Vadim, marii invinsi

Traian Basescu, Gigi Becali si Vadim Tudor sint marii invinsi ai zilei de ieri. Marii invingatori - Stolojan, liberalii lui Calin Popescu Tariceanu si episcopul Laszlo Tökes.

1 afișare
Imaginea articolului Vot anti-populist: Basescu, Becali si Vadim, marii invinsi

Vot anti-populist: Basescu, Becali si Vadim, marii invinsi

Traian Basescu a pierdut ieri pariul cu electoratul, care nu s-a dus sa voteze pentru uninominalul sau la referendum. Exit-poll-ul realizat de CSOP arata aseara ca 89,2% au votat pentru uninominal in doua tururi si 10,8% impotriva, dar referendumul nu a fost validat din cauza prezentei extrem de scazute, de 22,79%. Si prezenta la alegerile europarlamentare a fost scazuta. Potrivit BEC, s-a inregistrat o prezenta de 29,12% din numarul alegatorilor inscrisi in liste. In mediul urban, prezenta era de 24,95%, iar in mediul rural, de 34,89%. In Bucuresti, participarea era cea mai redusa din tara, respectiv 21,15%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici