Voturile ortacilor, scoase la mezat de Marin Condescu

Bosul minerilor, Marin Condescu, vrea să negocieze cu partidele politice voturile băieşilor. Şeful Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME) se laudă cu o zestre bogată: un segment electoral format din peste 65.000 de mineri.

1 afișare
Imaginea articolului Voturile ortacilor, scoase la mezat de Marin Condescu

Voturile ortacilor, scoase la mezat de Marin Condescu

Practic, cine se va înţelege cu Condescu va coordona mineritul şi energia. Sindicatele minerilor îşi vor alege acel stăpân care va include în programul lui de guvernare cât mai multe din revendicările FNME. "Negociem cu oricine, nu avem prejudecăţi, negociem cu toate partidele care pot, în urma alegerilor, să fie la guvernare", spune Condescu. Nu toate partidele din Gorj fac însă coadă la uşa sa. Cum ar fi liberalii, al căror preşedintele la nivel gorjean, Dan Ilie Morega, respinge orice discuţie cu şeful FNME.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici