„Vrea să ne ducă pe Lună cu bicicleta!”

Emil Boc lucrează pentru PSD, a declarat la RFI europarlamentarul PDL Cristian Preda. Acesta a afirmat că premierul vrea să ne ducă pe Lună cu bicicleta, dar noi trebuie să-i spunem că e nevoie de un alt vehicul.

3 afișări
Imaginea articolului „Vrea să ne ducă pe Lună cu bicicleta!”

„Vrea să ne ducă pe Lună cu bicicleta!”

La observaţia reporterului RFI, potrivit căreia în mai toate ţările care se confruntă cu o criză economică severă, formaţiunile aflate la putere scad în sondaje, Cristian Preda a precizat că e "De acord, dar acolo nu avem aceasta aroganţă a celui care guvernează, a celui care dirijează Guvernul şi această iresponsabilitate a opoziţiei, pentru că opoziţia, în loc să ceară negocieri şi în loc să ceară o construcţie a unor soluţii cât mai consensuale şi cât mai apropiate de raţionalitate economică şi cât mai susţinute de public, cere alegeri anticipate.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici