Vremea lui Răzvan

La 11 noiembrie 1981 Mircea Lucescu prelua naţionala. Răzvan avea 12 ani şi era cel mai mare fan al tricolorilor. Mergea cu părintele său peste tot. Antrenamente, cantonamente, meciuri. Adesea stătea lângă banca tehnică.

1 afișare
Imaginea articolului Vremea lui Răzvan

Vremea lui Răzvan

A trăit cu emoţie toate meciurile. Legendara victorie cu Italia (1983), egalul de la Bratislava, care ne-a dus la Euro 1984, meciurile din Franţa, egalul de pe Wembley (1985), iar lista poate continua.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici