Zaibărul oltenesc are ambiţii de marcă

Primarul de Băileşti, locul de origine a lui Nea Mărin, vrea să înregistreze vinul local la Oficiul pentru Invenţii şi Mărci. Vinul pe care l-a făcut celebru Nea Mărin încinge spiritele la Băileşti, chiar dacă mustul de anul ăsta n-a ajuns încă în butoaie.

1 afișare
Imaginea articolului Zaibărul oltenesc are ambiţii de marcă

Zaibărul oltenesc are ambiţii de marcă

Primarul localităţii, Costel Pistriţu, spune că „a testat terenul“ la Bucureşti, unde vrea să depună săptămâna viitoare la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) o cerere prin care produsul să fie înregistrat ca marcă şi atestat ca „exclusivitate“ a băileştenilor.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici