Zăpăceala Fiscală

Cu toate problemele cauzate de criza financiară, mediul de afaceri este derutat şi de avalanşa de ordonanţe de urgenţă date de Guvern peste noapte şi revenirile ulterioare asupra acestora.

1 afișare
Imaginea articolului Zăpăceala Fiscală

Zăpăceala Fiscală

Pe lângă costurile aferente cu plata tuturor celor peste 450 de taxe şi impozite, patronii sunt supuşi la costuri suplimentare cu angajarea consultanţilor, avocaţilor şi specialiştilor în domeniu pentru a le explica eventualele neînţelegeri survenite în urma ordonanţelor de urgenţă date de Guvern privind introducerea altor taxe.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici