Zece industrii noi pentru Apple

Mulţi speculează că Apple va începe să producă televizoare la un anumit moment. Şi nu este o idee de neconceput ţinând cont de multitudinea de gadgeturi pe care le-ar putea conecta, de la Mac până la aplicaţii iTunes sau telefoane. Toţi ştiu că Apple nu intră într-o nouă afacere decât în cazul în care excelează într-un anumit sector şi poate crea un produs adiacent.

7 afișări
Imaginea articolului Zece industrii noi pentru Apple

Zece industrii noi pentru Apple (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Producţia de filme şi emisiuni TV

Utilizatorii gadgeturilor Apple ar putea avea acces la nenumărate producţii care pot fi apoi descărcate de pe iTunes. Însă, experienţa arată că Apple este doar intermediar pe acest segment şi obţine bani din afacerea iTunes, potrivit www.incont.ro.

Servere

Dacă tot produce calculatoare, de ce nu şi servere? Apple a mai încercat să se extindă şi în acest sector, însă a eşuat. În final, serverele sunt produse ieftine, din categoria consumabile, nu bunuri de lux.

Mobila

Dacă ai un calculator Apple, cum ar fi să stai pe un scaun produs de aceeaşi companie? Nici această afacere nu ar fi una de viitor ţinând cont că toate obiectele care sunt necesare într-un birou sunt în general greu de vândut.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici