Zeci de mii de bucureşteni au devenit turişti navetişti pe litoral

Turismul de o jumătate de zi tinde să înlocuiască turismul de weekend, devenit, la rândul său, prea costisitor pe timp de criză. Zeci de mii de bucureşteni au ales să plece la mare dimineaţa şi să se întoarcă în aceeaşi zi, noaptea, după ce tarifele la cazare au început să crească.

2 afișări
Imaginea articolului Zeci de mii de bucureşteni au devenit turişti navetişti pe litoral

Zeci de mii de bucureşteni au devenit turişti navetişti pe litoral

Poliţiştii spun că primul val de turişti a pornit pe Autostrada Soarelui vineri dimineaţa. "Au fost vreo 20 de mii de maşini. Spre seară, aproximativ 20 de mii de maşini se întorceau spre Bucureşti.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici