Zeci de mii de bucureşteni mor cu zile la cutremur

Un cutremur cu magnitudinea de 7 grade pe scara Richter, cu o energie mai mică decât cea eliberată zilele acestea în China, ar omorî 450.000 de bucureşteni, dacă s-ar produce noaptea, în jurul orei 21.

1 afișare
Imaginea articolului Zeci de mii de bucureşteni mor cu zile la cutremur

Zeci de mii de bucureşteni mor cu zile la cutremur

Estimările specialiştilor de la Institutul de Cercetare în Construcţii (INCERC) arată că numărul victimelor ar fi cu 46 la sută mai mic pe timpul zilei, numai că ziua ar fi mai mulţi copii în şcoli şi grădiniţe, iar multe din unităţile de învăţământ nu sunt consolidate.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici