Zidul PDL din jurul lui Vasile Blaga, fisurat de Elena Udrea

Retragerea lui Vasile Blaga şi intrarea lui Traian Igaş la Interne oficializează, practic, o nouă axă PDL-istă aflată pe val, în partid şi la guvernare: Udrea-Falcă-Scripcaru.

4 afișări
Imaginea articolului Zidul PDL din jurul lui Vasile Blaga, fisurat de Elena Udrea

Zidul PDL din jurul lui Vasile Blaga, fisurat de Elena Udrea

Petrecută în mai puţin de 12 ore, rocada de la Interne între Vasile Blaga şi Traian Igaş schimbă raportul de forţe în interiorul guvernului. Intrarea în guvern a lui Igaş, unul dintre oamenii fără anvergură politică, împins însă în faţă de filiala Arad, dă semnalul că în PDL prinde aripi o nouă gardă.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici