Ziua Patriarhului

Astăzi, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române se va întruni pentru alegerea noului Patriarh. Teologii spun că adevărata miză a alegerilor de miercuri o constituie viitoarea linie a BOR, care se va disputa între tradiţionalişti şi modernişti (ecumenişti).

1 afișare
Imaginea articolului Ziua Patriarhului

Ziua Patriarhului

 Candidaţi la funcţia de Patriarh vor fi propuşi, formal, astăzi, dar ei sunt deja cunoscuţi, principalii favoriţi fiind Mitropolitul Moldovei, Daniel Ciubotea şi Mitropolitul Clujului, Bartolomeu Anania. Însă nici IPS Teofan, mitropolitul Olteniei, nu pare scos din joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici