Ziua şi jaful

O maşină de transport valori, aparţinând filialei unei bănci din Sighetul Marmaţiei, a fost atacată, ieri dimineaţă, de indivizi mascaţi Incidentul s-a petrecut în Pasul Gutâi, pe serpentine, la o distanţă de circa 25 de kilometri de Baia Mare.

4 afișări
Imaginea articolului Ziua şi jaful

Ziua şi jaful

Suma furată din maşina atacată este de aproximativ 240.000 de lei, potrivit comisarului şef al IPJ Maramureş, Ioan Isac. "Indivizi mascaţi, care simulau efectuarea unui control rutier de rutină, au oprit, pe DN 18, mai multe autoturisme. Din informaţiile pe care le deţinem, este vorba despre şase indivizi îmbrăcaţi în uniforme kaki şi veste reflectorizante.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici