"Zoaie Blaga", "Zoaie Udrea"

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, că afirmaţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu la televiziunea publică arată că acesta este "un virus" al unei boli ascunse, la care trebuie găsit un antidot. Nu mi-am închipuit că un şef de stat va ajunge să vorbească în astfel de termeni despre clasa politică, despre oamenii politici. Este absolut incalificabil modul în care Traian Băsescu tratează oamenii politici, la grămadă. Nu poţi compara clasa politică, din care până la urmă face şi el parte, cu zoaiele de pe un geam murdar. Mă gândesc că poate, de mâine, politicienii s-ar putea prezenta drept <>, <>, <> sau <>", a spus deputatul PSD.

1 afișare
Năstase consideră că preşedintele Traian Băsescu trebuie oprit prin orice mijloace, pentru că este pe cale să constituie o republică neconstituţională şi un stat poliţienesc. "După trei ani de scandaluri şi haos continuu în ţară, lui Traian Băsescu au început să-i sară siguranţele", a subliniat Adrian Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici