A apărut prima aplicaţie care evaluează riscul de burnout. Ce facilităţi oferă

  • Burnout Assessment Tool este prima aplicaţie care evaluează riscul de burnout
  • Principalul scop al aplicaţiei a fost evaluarea personalului din sănătate
  • Aplicaţia poate ajuta angajatorii să crească productivitatea angajaţilor.
1014 afișări
Imaginea articolului A apărut prima aplicaţie care evaluează riscul de burnout. Ce facilităţi oferă

A apărut prima aplicaţie care evaluează riscul de burnout. Ce facilităţi oferă

Îţi poţi măsura nivelul de epuizare profesională de acasă. Federaţia „Solidaritatea Sanitară” a lansat prima aplicaţie gratuită care evaluează riscul de burnout.
 
Aplicaţia poate fi accesată atât din browser dar şi de pe telefonul mobil. Odată accesat linkul, ai acces la testul de burnout pe care după ce îl vei completa, vei obţine un scor dar şi interpretarea lui. Aplicaţia va fi dezvoltată în continuare prin introducerea unor noi funcţii, acestea incluzând o estimare a cauzelor probabile pentru utilizatorii al căror punctaj indică existenţa riscului de epuizare profesională şi un set de recomandări adaptate punctajului obţinut, elaborate în baza informaţiilor obţinute.
 
Este important de spus ca aplicatia nu face diagnosticare, ci doar stabileşte dacă există risc de epuizare profesională sau nu.
 
Aplicaţia poate fi folosită de orice doreşte să vadă cât de ridicat este nivelulu lui de epuizare profesională. Este adevărat că principalul scop al aplicaţiei a fost evaluarea riscului de epuizare profesională a profesioniştilor din sănătate, însă el poate fi utilizat şi in alte domenii profesionale. Companiile pot solicita federaţiei un portal. Astfel angajatorii ar putea creşte productivitatea angajaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici