Criza COVID-19. Medicul Mihai Craiu avertizează că este târziu pentru orice măsură şi pentru mii de persoane

  • Medicul Mihai Craiu a analizat statisticile COVID şi a tras concluzia că nu se mai poate face nimic pentru mii de persoane.
  • Este deja târziu pentru orice măsură, pentru alte câteva mii de persoane, morţi prevenibile, este concluzia medicului român.
4276 afișări
Imaginea articolului Criza COVID-19. Medicul Mihai Craiu avertizează că este târziu pentru orice măsură şi pentru mii de persoane

Criza COVID-19. Medicul Mihai Craiu avertizează că este târziu pentru orice măsură şi pentru mii de persoane

Medicul Mihai Craiu a constatat că în doar 24 de ore un pacient din patru aflaţi la ATI COVID a murit.

„Cifra zilei de azi este 26.51% Adica 442 din 1667. Pe scurt, în ultimele 24 ore, unul din patru pacienţi de la ATI, din toată ţara, a murit”, a scris Mihai Craiu, pe pagina de Facebook Spitalul Virtual pentru Copii.

Ca urmare, Craiu avertizează că este târziu pentru orice măsură şi pentru mii de persoane.

„Este deja târziu pentru orice măsură, pentru alte câteva mii de persoane. Morţi prevenibile! O tragedie fără margini şi nu o "banală gripă" şi nici "boala care nu există”, este concluzia îngrijorătoare a lui Mihai Craiu.

Potrivit autorităţilor, dintre cele 442 decese, 2 au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani, 4 la categoria de vârstă 30-39 ani, 20 la categoria de vârstă 40-49 ani, 34 la categoria de vârstă 50-59 ani, 112 la categoria de vârstă 60-69 ani, 139 la categoria de vârstă 70-79 ani şi 131 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici