Epidemie de gripă în Anglia. Numărul pacienţilor a crescut de şapte ori într-o lună

Numărul pacienţilor cu gripă aflaţi în spitalele din Anglia este de şapte ori mai mare decât luna trecută, arată cifrele Serviciului Naţional de Sănătate (NHS).

1176 afișări
Imaginea articolului Epidemie de gripă în Anglia. Numărul pacienţilor a crescut de şapte ori într-o lună

Epidemie de gripă în Anglia. Numărul pacienţilor a crescut de şapte ori într-o lună

Noile date de la NHS England arată că săptămâna trecută au fost 3.746 de pacienţi pe zi în spital cu gripă, faţă de 520 în urmă cu o lună, potrivit Sky News.

Dintre cei spitalizaţi săptămâna trecută, 267 au fost în paturi de terapie intensivă.

NHS a avertizat că majorarea numărului de cazuri de gripă continuă să pună presiune asupra serviciilor de sănătate.

Gradul de ocupare a paturilor rămâne deosebit de ridicat, cu mai mult de nouă din 10 paturi ocupate (peste 93%), comparativ cu 86% în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Numărul de paturi libere a fost la cel mai mic nivel înregistrat de la începutul înregistrărilor, în 2012.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gripă,
anglia,
pacienţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici