Incident la un spital din ţară. Scurgeri de oxigen într-un salon COVID-19

Un incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen s-a produs vineri într-un salon dedicat pacienţilor bolnavi Covid-19 din secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş.

474 afișări
Imaginea articolului Incident la un spital din ţară. Scurgeri de oxigen într-un salon COVID-19

Incident la un spital din ţară. Scurgeri de oxigen într-un salon COVID-19

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic" al judeţului Caraş-Severin a fost alertat prin apel la 112 cu privire la producerea unui incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen într-un salon dedicat pacienţilor bolnavi de Covid-19, din cadrul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş, anunţă ISU.

Conform pompierilor, incidentul a fost minor, fiind necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen, respectiv de aerisire a salonului.

În salon se aflau doi pacienţi. Aceştia au fost mutaţi, în siguranţă, preventiv, în alte spaţii.

„Măsurătorilor efectuate de către echipajele de pompieri au indicat valori ale oxigenului situate sub limita maximă admisă.Din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes au fost alocate doua autospeciale pentru stins incendii şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, în sprijinul personalului medical din cadrul spitalului a fost trimis şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanta”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic" al judeţului Caraş-Severin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici