MApN oferă cinci ambulanţe Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

  • MApN pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov cinci ambulanţe cu şofer.
  • Acestea vor fi folosite pentru testarea COVID a populaţiei.
173 afișări
Imaginea articolului MApN oferă cinci ambulanţe Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

MApN oferă cinci ambulanţe Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov

Ambulanţele MApN se vor alătura echipelor Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov începând de marţi.

„Măsuri de creştere a capacităţii de reacţie împotriva pandemiei. Începând de marţi, 12 octombrie, Ministerul Apărării Naţionale va pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) cinci ambulanţe de tip B, cu şofer”, au anunţat reprezentanţii MApN.

Ambulanţele sunt în proprietatea Direcţiei Medicale a MApN şi a Statului Major al Forţelor Terestre

Ambulanţele, deservite de personalul SABIF, vor fi folosite în activităţi specifice de testare a cetăţenilor şi sunt puse la dispoziţie de Direcţia Medicală a MApN (două) şi de Statul Major al Forţelor Terestre (trei)”, a precizat Biroul de presă al MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici