Pandemia revine în actualitate: prima creştere a cazurilor în Marea Britanie din ultimele două luni

Peste un milion de persoane din Marea Britanie au coronavirus, potrivit cifrelor oficiale.

739 afișări
Imaginea articolului Pandemia revine în actualitate: prima creştere a cazurilor în Marea Britanie din ultimele două luni

Pandemia revine în actualitate: prima creştere a cazurilor în Marea Britanie din ultimele două luni

Numărul total de persoane testate pozitiv pentru COVID-19 a crescut cu 6% în săptămâna care s-a încheiat la 21 noiembrie, faţă de 972.400 în perioada precedentă de şapte zile, a anunţat Oficiul Naţional de Statistică (ONS), citat de Sky News.

Aceasta este prima creştere a numărului de infecţii la nivel naţional din săptămâna care s-a încheiat la 17 octombrie.

ONS a precizat că numărul cazurilor de coronavirus a crescut în Anglia şi a continuat să scadă în Ţara Galilor, în timp ce tendinţa în Scoţia şi Irlanda de Nord este incertă.

Sfatul autorităţilor sanitare este ca cei infectaţi să rămână acasă şi să evite contactul cu alte persoane.

De asemenea, se subliniază importanţa evitării persoanelor cu risc mai mare de infectare, cum ar fi cele cu un sistem imunitar slăbit, chiar dacă au fost vaccinate.

Cele mai recente cifre vin în contextul în care experţii au dezvăluit că virusul poate rămâne pe unele produse alimentare gata de consum timp de câteva zile, cum ar fi fructele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici