Pfizer a început testarea unui medicament antiviral pentru prevenirea COVID-19

Pfizer a declarat luni că a început un studiu în stadiu mediu-târziu, care testează medicamentul său antiviral pentru prevenirea infecţiei COVID-19 în rândul celor care au fost expuşi la virus.

1239 afișări
Imaginea articolului Pfizer a început testarea unui medicament antiviral pentru prevenirea COVID-19

Pfizer a început testarea medicamentului pentru prevenirea COVID-19

Pfizer a spus că va testa medicamentul, PF-07321332, pe aproximativ 2.660 de adulţi sănătoşi, cu vârsta de peste 18 ani, care locuiesc în aceeaşi casă cu o persoană care are COVID-19, potrivit Reuters.

Studiul va testa PF-07321332 cu o doză mică de ritonavir, un medicament mai vechi utilizat pe scară largă în tratamentele combinate pentru infecţia cu HIV.

Pfizer a spus, de asemenea, la începutul acestei luni că a început un studiu a PF-07321332 pentru tratamentul COVID-19 la pacienţii adulţi non-spitalizaţi, simptomatici.

Compania şi rivalii săi, inclusiv Merck & Co din SUA şi compania farmaceutică elveţiană Roche Holding, au luptat pentru a dezvolta prima pastilă antivirală pentru COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici