Transmiterea COVID-19 la copiii sub 10 ani este sub semnul întrebării

  • SUA anunţă că dezvoltarea unui vaccin pentru COVID-19 se mişcă destul de repede.
  • Situaţia pare a fi destul de clară în cazul adulţilor, dar incertă în cazul copiilor.
  • Epidemiologul Anthony Fauci anunţă că nu se ştie cum se transmite virusul în cazul copiilor până în 10 ani.
2023 afișări
Imaginea articolului Transmiterea COVID-19 la copiii sub 10 ani este sub semnul întrebării

Profimedia

Epidemiologul american Anthony Fauci dă asigurări că dezvoltarea unui vaccin pentru coronavirus se mişcă destul de repede. Mai ales că situaţia o cere. Insă, întrebări fără răspuns rămân în cazul copiilor.

Specialiştii nu au adunat încă suficiente date despre infectările în cazul copiilor până în 10 ani.

"Există un studiu recent care arată că în cazul copiilor de la 10 la 19 ani se transmite virusul la fel de eficient adulţilor, precum adulţii îl transmit adulţilor. Lucrurile care se întâmplă între 0 şi 10 ani nu sunt la fel de clare, aşa că trebuie să adunăm mai multe date, deoarece nu avem toate informaţiile pe care am dori să le avem despre infecţiile în cazul copiilor," a declarat Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional pentru alergii şi boli infecţioase din SUA

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici