Tulpina Delta a băgat în sperieţi Israelul, după ce numărul infectărilor a explodat

  • Noul premier al Israelului îndeamnă tinerii să se vaccineze.
  • În Israel a fost identificat un focar nou cu tulpina Delta.
  • În ultima săptămână au fost înregistrate peste 1000 de cazuri.
3494 afișări
Imaginea articolului Tulpina Delta a băgat în sperieţi Israelul, după ce numărul infectărilor a explodat

Tulpina Delta a băgat în sperieţi Israelul

Noul premier al Israelului îndeamnă tinerii să se vaccineze. Asta după ce, pe teritoriul Israelian a fost identificat un focar nou cu tulpina Delta, care a cauzat apariţia a peste 1000 de cazuri noi în ultima săptămână.

Obiectivul ţării este acum vaccinarea grupei de vârstă 12-15 ani. 

ARNON SHAHAR, medic:
Diferenţa dintre noi şi restul lumii este că avem un procent major de vaccinări în Israel, în special persoanele în vârstă şi factorii de risc. Acum, cu aprobarea FDA în ultima perioadă pentru cei peste 12 (ani), ne concentrăm pe vaccinarea acestui grup cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani şi acum ne concentrăm şi ne punem greutatea pe extindere şi îi facem să înţeleagă importanţa vaccinării”.

Israelul a lansat una dintre cele mai reuşite campanii de vaccinare din lume. Până acum, aproximativ 85% din populaţia adultă a fost vaccinată. La începutul acestei săptămâni, Guvernul a amânat redeschiderea ţării pentru turiştii vaccinaţi la începutul lunii august. 

LIRON ARICA, tatăl unui copil vaccinat:
”Cred că este responsabilitatea noastră să facem alegerea ştiinţifică pe care am fost îndrumaţi şi avem încredere în medici şi în guvern şi cu ajutorul lui Dumnezeu”.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii le-a cerut şi persoanelor vaccinate să poarte în continuare măşti, să păstreze distanţarea socială şi alte măsuri de siguranţă anti-Covid. Varianta Delta, extrem de contagioasă, se răspândeşte rapid pe tot globul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici