10.000 de dolari, dacă denunţi pe cineva care face avort. În ce stat se întâmplă

  • Curtea de Apel din Texas a autorizat legea care interzice avortul după 6 săptămâni.
  • Astfel, Curtea Federală de Apel a aprobat reluarea celei mai dure legi anti-avort din Statele Unite.
  • Legea este valabilă şi în cazurile de incest şi de viol.
976 afișări
Imaginea articolului 10.000 de dolari, dacă denunţi pe cineva care face avort. În ce stat se întâmplă

Curtea de Apel din Texas a autorizat legea care interzice avortul după 6 săptămâni

Ordinul a fost emis vineri seară şi vine la doar o zi după ce o instanţă inferioară din Austin a suspendat legea din Texas, cunoscută sub numele de „Senatul Bill 8”.

Legea, care a intrat în vigoare la începutul lunii septembrie, interzice avorturile în Texas, după detectarea activităţii inimii, care are, de obicei, aproximativ şase săptămâni.

Şi este valabilă şi în cazurile de incest sau de viol. Legea merge şi mai departe şi oferă premii de până la 10.000 de dolari pentru cetăţenii care raportează poliţiei orice tip de încălcare a legii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici