13 localităţi din Prahova, fără energie electrică din cauza pagubelor făcute de vântul puternic

Mii de consumatori din 13 localităţi din judeţul Prahova au rămas marţi fără energie electrică după ce vântul puternic a distrus componente ale reţelei de transport.

3177 afișări
Imaginea articolului 13 localităţi din Prahova, fără energie electrică din cauza pagubelor făcute de vântul puternic

13 localităţi din Prahova, fără energie electrică din cauza pagubelor făcute de vântul puternic

ISU Prahova anunţă că din cauza intensificărilor vântului sau fost deteriorate 28 puncte de transformare şi trei linii de medie tensiune parţiale.

3.896 consumatori din 13 de localităţi sunt afectaţi de avarie.

Localităţile afectate sunt Parepa,Vâlcele, Colceag, Olari Vechi, Lacul Turcului, Iordăchenu, Plavia, Straoşti, Vărbila, Valea Cucului, Moceşti, Ţărculeşti şi Gornet Cricov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici