14 turişti, suprinşi de schimbarea bruscă a vremii în Munţii Rodnei; unul e lovit de fulger

  • Mai mulţi turişti români şi străini au fost surprinşi, luni, de schimbarea bruscă a vremii în Munţii Rodnei
  • Una dintre persoane este în stare gravă, fiind lovită de fulger.
1162 afișări
Imaginea articolului 14 turişti, suprinşi de schimbarea bruscă a vremii în Munţii Rodnei; unul e lovit de fulger

14 turişti, suprinşi de schimbarea bruscă a vremii în Munţii Rodnei; unul e lovit de fulger

Mai mulţi turişti români şi străini au fost surprinşi, luni, de schimbarea bruscă a vremii în Munţii Rodnei, una dintre persoane fiind în stare gravă, lovită de fulger.

Salvamontiştii din Bistriţa anunţă că intervin pentru salvarea unui grup de aproximativ 14 turişti români şi străini în zona Tarniţa la Cruce, din Munţii Rodnei.

„Una dintre persoane este în stare foarte gravă fiind lovită de un fulger”, au spus salvamontiştii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici