2.600 de persoane şi-au luat online cazierul judiciar în primele ore de funcţionare a platformei

Peste 2.600 de persoane au obţinut cazierul online miercuri, în primele ore de funcţionare a platformei hub.mai.gov.ro.

450 afișări
Imaginea articolului 2.600 de persoane şi-au luat online cazierul judiciar în primele ore de funcţionare a platformei

2.600 de persoane şi-au luat online cazierul judidicar în primele ore de funcţionare a platformei

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), de miercuri dimineaţa până la ora 15.00, pe platforma dedicată eliberării certificatelor de cazier şi-au făcut cont 3.590 de persoane.

3.284 dintre acestea şi-au activat contul pe hub.mai.gov.. ro prin intermediul Ghişeul.ro şi 132 au mers la secţiile de poliţie pentru confirmarea identităţii.

2605 dintre aceste persoane au solicitat şi obţinut, din faţa calculatorului, certificatul de cazier judiciar.

Certificatul de cazier judiciar poate fi obţinut online începând de miercuri, prin platformele ghişeul.ro şi hub.mai.ro. Asta deoarece Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării şi Ministerul de Interne au operaţionalizat proiectul pilot privind eliberarea certificatelor în sistem electronic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici