21 de turci cazaţi la o pensiune, duşi la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară / Ce au descoperit cei de la Protecţia Consumatorului

  • Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a transmis că echipajele au intervenit pe strada 13 decembrie din Braşov, la o pensiune.
  • Pacienţii sunt transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov şi la Spitalul Militar.
3003 afișări
Imaginea articolului 21 de turci cazaţi la o pensiune, duşi la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară / Ce au descoperit cei de la Protecţia Consumatorului

21 de turci cazaţi la o pensiune, duşi la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară

21 de turci cazaţi la o pensiune din Braşov au fost duşi luni dimineaţă la spital, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară.

Cetăţenii turci s-au simţit rău şi medicii bănuiesc că s-au intoxicat cu mâncare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a transmis că echipajele au intervenit pe strada 13 decembrie din Braşov, la o pensiune.

21 de persoane, de naţionalitate turcă, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând dureri de cap şi scaune diareice, fiind bănuite că au suferit o toxiinfecţie alimentară.

Pacienţii sunt transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov şi la Spitalul Militar.

Mâncare depozitată necorespunzător şi vase murdare, în locaţia unde s-au intoxicat turcii
 
Echipele de la Protecţia Consumatorilor Braşov au mers în control la locaţia unde a apărut suspiciunea de toxiinfecţie alimentară şi au început cercetări.
 
Inspectorii spun că este vorba despre 20 de cetăţeni turci care lucrau pentru o firmă de construcţii care îi cazase într-o casă.
 
„Cu toate că au declarat că nu se prepară produse alimentare în acea locaţie, comisarii ANPC au descoperit mai multe alimente şi materii prime alimentare depozitate necorespunzător, veselă care nu era dezinfectată, cât şi alte aspecte”, spun inspectorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici