6 septembrie. Cutremur de 3,1 pe scara Richter în Buzău, la adâncime de doar 23 de kilometri

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 pe scara Richter a avut loc joi dimineaţa, în zona seismică Muntenia, judeţul Buzău, la o adâncime de doar 23 de kilometri, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

131 afișări
Imaginea articolului 6 septembrie. Cutremur de 3,1 pe scara Richter în Buzău, la adâncime de doar 23 de kilometri

6 septembrie. Cutremur de 3,1 pe scara Richter în Buzău, la adâncime de doar 23 de kilometri

Potrivit INCDFP, cutremurul avut loc joi dimineaţa, la ora 08.45, în Muntenia, judeţul Buzău şi a avut magnitudinea 3,1 pe scara Richter.

Seismul s-a produs la o adâncimea de doar 23 de kilometri.

Acesta s-a resimţit în apropierea oraşelor Buzău (20km), Râmnicu Sărat (22km), Pogoanele (25km), Făurei (31km), Ianca (54km).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici