A început evacuarea taberei din Năvodari, copiii fiind mutaţi în alte tabere

Evacuarea taberei de la Năvodari a început, joi, circa 500 de persoane, copii, părinţi şi profesori, fiind mutate în alte tabere de pe litoral, de la Năvodari şi Eforie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

31 afișări
Imaginea articolului A început evacuarea taberei din Năvodari, copiii fiind mutaţi în alte tabere

A început evacuarea taberei din Năvodari, copiii fiind mutaţi în alte tabere

Prefectura judeţului Constanţa a stabilit că societatea Sind România este responsabilă cu transferul copiilor, aceasta punându-le la dispoziţie autocare.

Profesorii au spus că la tabăra Victoria din Năvodari vor fi cazaţi copiii care participă la diferite festivaluri în Constanţa, adică aproximativ 100 de elevi din Bucureşti, restul fiind mutaţi la tabăra din Eforie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici