Accident cumplit în Suceava: Doi morţi şi doi răniţi, între care un copil, după ce două maşini s-au ciocnit / Şoferul bănuit nu are permis de conducere

Două persoane au murit şi alte două, între care un copil, au fost rănite, în urma unui accident produs în Suceava. Totodată, şoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins de poliţisti. Bărbatul nu are permis de conducere.

3665 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Suceava: Doi morţi şi doi răniţi, între care un copil, după ce două maşini s-au ciocnit / Şoferul bănuit  nu are permis de conducere

Accident cumplit în Suceava: Doi morţi şi doi răniţi, între care un copil, după ce două maşini s-au ciocnit

UPDATE ORA 13:40 Bărbatul de 31 de ani a fugit de locul accidentului şi a fost găsit acasă la sora sa, în localitatea Vatra Moldoviţei din judeţul Suceava.

„Şoferul de 31 de ani bănuit că a produs accidentul de la Câmpulung a fost găsit de poliţişti la câţiva kilometri de locul acestuia, în localitatea Vatra Moldoviţei", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul nu are permis de conducere.

El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, ca să se afle dacă a băut sau nu.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a produs joi noaptea la ieşire din oraşul Câmpulung Moldovenesc spre Suceava.

Aici, două maşini s-au ciocnit, iar doi tineri de 18 şi 25 de ani au murit.

„În accident au fost implicate două maşini în care se aflau cinci persoane, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă şi evaluată medical. Într-o maşinî se aflau trei persoane, dintre care un minor. În cea de-a doua maşină se afla persoana încarcerată, iar a doua persoană, probabil şoferul, nu a mai fost găsită la faţa locului. Persoana încarcerată şi o altă persoană din cealaltă maşină au fost găsite în stop cardiorespirator şi s-au executat manevre de resuscitare. Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, victimele inconştiente nu şi-au mai revenit şi a fost declarat decesul”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

Copilul şi un adult răniţi în accident au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Taguri:
suceava,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici