Video ACCIDENT grav în Buzău: Un elev al Şcolii de Maiştri Militari a murit, iar alţi trei sunt răniţi grav/ Militarii se întorceau la unitate după o învoire

Un elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene din Boboc, judeţul Buzău, a murit şi trei sunt răniţi grav, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, în timpul nopţii de miercuri spre joi, în apropierea unităţii militare, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei patru militari ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” se întorceau la unitate după o învoire când a avut loc accidentul. La nivelul instituţiei a fost formată o comisie care să verifice circumstanţele evenimentului.

4073 afișări

Caporalul clasa a III-a Comăneci V. Robert George avea 33 de ani şi urma cursul de formare a subofiţerilor pe filieră directă din data de 4 septembrie 2017, era angajat al MApN din anul 2009. Era necăsătorit şi nu avea copii.

Reprezentanţii Şcolii au sesizat Parchetul Militar Ploieşti de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, fiind dispus ca cercetarea la faţa locului să fie făcută de Poliţia Rutieră Buzău.

Totodată, comandantul Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia” a numit o comisie la nivelul unităţii care va stabili circumstanţele producerii evenimentului.

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici