Video Accident GRAV în Gorj în care sunt implicate trei maşini: unsprezece persoane, rănite

Bilanţul victimelor accidentului din localitatea gorjeană Buduhala a ajuns la 11. Accidentul s-a produs după ce o maşină a ieşit pe un drum naţional fără să se asigure şi a lovit alte două autoturisme.

5140 afișări

În urma impactului, o persoană a fost încarcerată, două rănite grav, şase oameni au suferit leziuni minore, iar două victime au suferit atac de panică.

Toate persoanele au fost transportate la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate, la intersecţia unui drum comunal cu DN 67.

"Un autoturism Dacia a pătruns în DN 67, fără să se asigure, intrând în coliziune cu alte două maşini care se deplasau dinspre Motru spre Târgu-Jiu", a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei Lazăr. 

"În accidentul rutier din localitatea Teleşti, satul Buduhala, au fost implicate trei autoturisme. Din primele informatii sunt nouă persoane implicate, dintre care una încarcerată. Având în vedere numărul mare de victime a fost activat planul roşu de intervenţie şi au fost alertate descarcerarea, şase echipaje SMURD şi SAJ, o ambulanţă pentru victime multiple şi o autospecială de stingere", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cine este vinovat de accident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici