Video O fetiţă de patru ani a murit în urma unui accident din judeţul Braşov. Sora ei şi părinţii, transportaţi la spital, în stare gravă

O maşină cu 3 persoane, între care un copil de 2 ani, s-a răsturnat, vineri dimineaţă, într-un pârâu situat la ieşirea din Rupea spre Sighişoara. Un elicopter SMURD a fost solicitat la faţa locului.

2521 afișări

UPDATE ORA 11.15 O fetiţă de 4 ani a murit în accidentul din judeţul Braşov. Sora ei şi părinţii, la spital

O fetiţă de 4 ani a murit în accidentul din judeţul Braşov, produs la ieşirea din Rupea spre Sighişoara, unde o maşină cu 4 persoane s-a răsturnat într-un pârâu. Sora fetiţei, în vârstă de 11 luni, şi părinţii ei au fost transportaţi la spital, în stare gravă. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, fetiţa de 4 ani a fost găsită sub maşina răsturnată în pârâu. Viaţa acesteia nu a mai putut fi salvată.

De asemenea, până la sosirea echipajului de descarcerare, au intervenit şi jandarmii, aflaţi în drum spre o altă misiune. Aceştia au reuşit să menţină capul şoferului la suprafaţa apei, în aşa fel încât să nu se înece, reuşind totodată să scoată din maşină victima.

Fetiţa de 11 luni, rănită grav, este transportată cu elicopterul la Spitalul din Târgu Mureş, în timp ce părinţii ei la UPU Braşov.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov au declarat că şoferul unui autoturism înmatriculat în Ungaria, în timp ce se deplasa dinspre Sighişoara spre Braşov, a pierdut controlul asupra direcţiei, a lovit un parapet de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

ORA 8.30 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, maşina s-a răsturnat într-un pârâu situat la ieşirea din Rupea spre Sighişoara.

În maşină se aflau trei persoane, între care un copil de 2 ani. La această oră, grav răniţi sunt copilul şi mama acestuia.

Şase echipaje au intervenit la locul accidentului. Un elicopter SMURD a fost solicitat la faţa locului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici