Accident GRAV pe DN1. Un microbuz cu 10 persoane la bord, implicat/ UPDATE: Cinci răniţi

Un microbuz cu 10 persoane la bord a fost implicat, sâmbătă, într-un accident, pe DN 1, în localitatea Căpuşu Mare, judeţul Cluj. Primele informaţii arată că sunt cel puţin cinci persoane rănite.

1329 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV pe DN1. Un microbuz cu 10 persoane la bord, implicat/ UPDATE: Cinci răniţi

Accident GRAV pe DN1. Un microbuz cu 10 persoane la bord s-a răsturnat

Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul rutier pe DN 1 s-a produs în localitatea Căpuşu, la intersecţia spre Aghireşu.

„Un microbuz cu aproximativ zece persoane a ieşit de pe partea carosabilă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

La rândul lor, reprezentanţii IGSU arată că în urma accidentului au rezultat 11 victime, din care două sunt în stare gravă, inconştiente, iar la locul accidentului se deplasează şi un elicopter SMURD.

Mai multe echipaje de prim-ajutor intervin la locul producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici