Accident în Mehedinţi: un bebeluş a murit şi 3 adulţi sunt răniţi

Un bebeluş de 4 luni a murit, vineri, după ce maşina în care era, condusă chiar de tatăl său, a lovit un cap de pod din localitatea Corcova, judeţul Mehedinţi.

270 afișări
Imaginea articolului Accident în Mehedinţi: un bebeluş a murit şi 3 adulţi sunt răniţi

Accident în Mehedinţi: un bebeluş a murit şi 3 adulţi sunt răniţi

Potrivit Poliţiei Judeţene Mehedinţi, un tânăr în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Corcova, pe fondul unor preocupări de natură a distrage atenţia, a pierdut controlul şi s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului trei persoane au fost rănite, iar o fetiţă de 4 luni a murit.

Surse locale spun că şoferul este tatăl bebeluşului, iar printre cei răniţi este şi soţia şoferului.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici