Accident mortal în Bacău: Un şofer a murit, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR / Bărbatul şi-a stropit soţia cu acid înainte de a urca la volan

Bărbatul de 70 de ani care a murit, joi, într-un accident rutier în localitatea băcăuană Coţofăneşti şi-a stropit soţia cu acid înainte de a se urca la volan. Femeia a fost transportată la spitalul din Oneşti şi apoi transferată la Bacău. Totul ar fi pornit de la o ceartă dintre cei doi soţi.

10285 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Bacău: Un şofer a murit, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR / Bărbatul şi-a stropit soţia cu acid înainte de a urca la volan

Accident mortal în Bacău: Un şofer a murit, după ce a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un TIR

Potrivit IPJ Bacău, poliţiştii din Oneşti au fost sesizaţi, joi, la numărul 112, cu privire la faptul că o femeie a fost stropită cu acid.

„Poliţiştii din Onesti au fost sesizaţi prin apel 112 de faptul că un bărbat şi-ar fi stropit soţia cu o substanţă necunoscută, în zona feţei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, gestul bărbatului fiind ca urmare a unui conflict spontan cu soţia", a declarat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În timp ce verificau această situaţie, politiştii au fost sesizaţi şi despre un accident rutier. „Un bărbat de 70 de ani, care conducea un autoturism pe DN 11, în afara localităţii Coţofăneşti a ieşit pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un TIR care circula regulamentar. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Cătălina Păduraru. În urma impactului, bărbatul a murit.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 70 de ani care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului din apropierea localităţii Coţofăneşti este cel care îşi stropise anterior soţia cu acid.

Femeia de 58 de ani a fost transportată de urgenţă la spitalul din Oneşti, având arsuri pe faţă, gât, mâini şi torace. Mai apoi, a fost transferată la Spitalul Judeţean Bacău.

„Este internată în secţia de Chirurgie Plastică o pacientă, transfer de la Oneşti, cu arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Bacău.

 

Politiştii fac cercetări într-un dosar de vătămare corporală şi într-un dosar de ucidere din culpă.

Ştirea iniţială

Un şofer a murit, joi după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 11A, în zona localităţii Coţofăneşti, judeţul Bacău. Potrivit poliţiştilor, acesta a intrat pe comtrasens şi s-a izbit de un TIR.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc joi pe DN 11A Adjud – Oneşti, la kilometrul 18. Potrivit poliţiştilor, şoferul unei maşini a intrat pe contrasens, unde a lovit un TIR, posibil din cauza oboselii la volan.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 11A Adjud – Oneşti, la kilometrul 18+500 de metri, în zona localităţii Coţofăneşti, judeţul Bacău, după ce conducătorul unui autoturism a pătruns pe sensul opus, posibil pe fondul oboselii la volan, şi a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, conducătorul auto a decedat”, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Conform acestora, traficul rutier în zonă este întrerupt pentru a permite intervenţia echipajelor medicale şi de pompieri.

Taguri:
accident,
mort,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici