Accident grav în Mamaia. Un şofer a manevrat greşit o maşină cu volan pe dreapta

Un bărbat de 35 de ani a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar alţi doi tineri au fost răniţi, după ce un şofer care conducea o maşină cu volan pe partea dreaptă a pierdut controlul volanului la ieşirea din staţiunea Mamaia.

2155 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Mamaia. Un şofer a manevrat greşit o maşină cu volan pe dreapta

Accident mortal produs în Mamaia de un şofer care a manevrat greşit o maşină cu volan pe dreapta. Şoferul din vehiculul lovit a murit

Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs la ieşirea din Mamaia spre Năvodari.

„Un bărbat de 22 de ani a condus un autoturism cu volan pe partea dreapta, pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, banda nr. 2, dinspre Năvodari către Constanţa şi, ajungând la sensul giratoriu din dreptul unui hotel, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la ieşirea din acesta, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers către stânga, pătrunzând pe sensul opus de mers şi întrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat, de 35 de ani”, spun reprezentanţii Poliţiei.

În urma accidentului, şoferul care conducea regulamentar a murit, iar doi pasageri, un băiat de 17 ani, din maşina cu volan pe dreapta şi unul de 24 de ani, din maşina lovită, au fost răniţi uşor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a verifica modul de producere a accidentului.

Taguri:
accident,
maşină,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici