Accident pe DN 17: Trei persoane au fost rănite după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit

Trei persoane au fost rănite, luni, DN 17 Suceava–Vatra Dornei, la ieşire din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, după impactul dintre două maşini şi un TIR. Circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ.

533 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 17: Trei persoane au fost rănite după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit

Accident pe DN 17: Trei persoane au fost rănite după ce două maşini şi un TIR s-au ciocnit

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră se desfăşoară, luni, pe un fir alternativ pe DN 17 Suceava – Vatra Dornei, la ieşire din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, unde a avut loc un accident rutier.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici