Accident pe DN2, în Vrancea. Cel puţin cinci răniţi, în urma coliziunii între un microbuz cu pasageri şi un autoturism

  • Cel puţin cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri, în judeţul Vrancea.
  • În accident a fost implicat un microbuz plin cu pasageri, dar şi un autoturism.
  • Cele mai multe victime sunt din microbuz, anunţă autorităţile.
138 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN2, în Vrancea. Cel puţin cinci răniţi, în urma coliziunii între un microbuz cu pasageri şi un autoturism

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pe DN2, la ieşirea din localitatea Urecheşti. Accidentul rutier a fost anunţat prin apel 112.

Din primele date, a avut loc o coliziune între o maşină şi un microbuz care transporta persoane. În interior, se aflau 16 călători şi cel puţin patru dintre ei au fost răniţi uşor. De asemenea, a fost rănită o persoană aflată în autoturism.

Traficul este îngreunat la locul producerii accidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici