Video ACCIDENT pe fondul emoţiilor, în faţa stadionului unde a fost depus Ilie Balaci. Una dintre victime, apropiat al marelui fotbalist - VIDEO, FOTO

Patru persoane au ajuns la spital în urma impactului dintre două maşini, în timpul nopţii de luni spre marţi, în zona stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova. Unul dintre şoferi este un apropiat al lui Ilie Balaci, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse locale.

2781 afișări

Potrivit Poliţiei Dolj, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, patru persoane fiind rănite.

„Un autoturism condus de un bărbat ar fi ieşit de pe strada pe unde se face accesul în stadionul Ion Oblemenco şi nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism care circula pe Bulevardul Ştirbei Voda, către Parcul Tineretului. Au fost patru victime, şoferii şi câte un pasager din fiecare autoturism”, a transmis Poliţia Dolj.

Cei patru răniţi au fost duşi la Spitalul din Craiova, în stare stabilă.

Surse locale susţin că una dintre maşini era condusă de un apropiat al lui Ilie Balaci, care tocmai plecase de la stadion.

Traficul în zona producerii accidentului a fost blocat timp de aproape o oră.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici