Accident RUTIER în apropiere de Bucureşti

Circulaţia în zona localităţii ilfovene Cornetu se desfăşoară cu dificultate, duminică după-amiaza, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o cisternă goală, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

841 afișări
Imaginea articolului Accident RUTIER în apropiere de Bucureşti

Accident RUTIER în apropiere de Bucureşti

Circulaţia pe DN6 Bucureşti - Alexandria se desfăşoară îngreunat - pe două dintre cele patru benzi de rulare - la km 17+100 de metri, în zona localităţii ilfovene Cornetu, precizează sursa citată.

Accidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 15.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici