Accident cu 8 răniţi în Satu Mare, în urma impactului dintre un microbuz şi o maşină. FOTO

  • Opt persoane au fost rănite, în urma unui accident produs, luni după-amiaza, pe DN19, în judeţul Satu Mare
  • În accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism
  • La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD şi şase ale SAJ
517 afișări
Imaginea articolului Accident cu 8 răniţi în Satu Mare, în urma impactului dintre un microbuz şi o maşină. FOTO

Opt persoane au fost rănite după impactul dintre un microbuz şi o maşină, pe DN19, în Satu Mare

Potrivit ISU Satu Mare, accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe DN19, între localităţile Mădăraş şi Ardud.

În urma impactului, opt persoane au fost rănite, patru din microbuz şi patru din autoturism. „Toate victimele sunt conştiente şi cooperante, dar prezintă diferite contuzii şi traumatisme”, au transmis reprezentanţii ISU Satu Mare.

Răniţii au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi sunt în curs de transportare şi predare la UPU Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale. Una dintre persoane a refuzat transportul la spital.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe SMURD şi şase ale SAJ, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici