Acţiune de amploare. Sute de amenzi usturătoare date persoanelor prinse în Timişoara că au aruncat gunoi unde nu trebuia

Poliţiştii locali din Timişoara au dat peste 270 de amenzi pentru cei care aruncă gunoiul în locuri nepotrivite. Mulţi dintre aceştia au fost prinşi cu ajutorul camerelor de luat vederi.

1045 afișări
Imaginea articolului Acţiune de amploare. Sute de amenzi usturătoare date persoanelor prinse în Timişoara că au aruncat gunoi unde nu trebuia

Sute de amenzi la Timişoara pentru cei care aruncă gunoiul pe domeniul public

Potrivit Poliţiei Locale Timişoara, multe constatări sunt făcute cu ajutorul camerelor video instalate în anumite zone în care sunt acumulate cantităţi mari de deşeuri.

În septembrie, s-au dat 272 de sancţiuni persoanelor prinse că aruncă resturi pe domeniul public, dar şi celor depistate abandonând deşeuri pe străzile oraşului.

Sancţiunile sunt între 500 şi 1000 lei pentru persoanele fizice şi pot ajunge până la 2.500 lei pentru persoanele juridice.

„Poliţia Locală atrage aşadar atenţia celor certaţi cu legea că monitorizarea video este efectuată acolo unde sunt semnalate abandonări de deşeuri şi că se schimbă în funcţie de situaţie, deci pot fi oricând observaţi dacă încalcă legislaţia şi abandonează deşeuri pe domeniul public. Un real sprijin este şi cel al cetăţenilor care doresc un oraş curat şi civilizat, o parte dintre constatări fiind efectuate şi ca urmare a sesizărilor venite din partea timişorenilor”, susţin poliţiştii locali.

Taguri:
gunoi,
amenzi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici