Administratorii de fonduri au achitat 380.000 lei către 400 de persoane înscrise în Pilonul II

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au achitat, din mai 2008, suma de 380.000 lei către 400 de persoane înscrise în acest sistem care s-au pensionat, reprezentând activul net acumulat în contul personal de pensie, a declarat marţi preşedintele CSSPP, Mircea Oancea.

14 afișări
Imaginea articolului Administratorii de fonduri au achitat 380.000 lei către 400 de persoane înscrise în Pilonul II

Administratorii de fonduri au achitat 380.000 lei către 400 de persoane înscrise în Pilonul II (Imagine: Mediafax Foto)

Situaţia nefiind acoperită de legislaţia existentă, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a emis decizii privind modalitatea de plată, prin sumă unică.

Prima plată către un participant înscris în Pilonul II a fost efectuată în februarie 2009, de către Generali Fond de Pensii, suma transferată beneficiarului depăşind 400 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici