Adriana Pană, validată în Comisii pentru funcţia de ministru delegat pentru Ape şi Păduri

Adriana Doina Pană, propusă pentru postul de ministru delegat pentru Ape şi Păduri, a primit, marţi, aviz favorabil din partea Comisiilor de agricultură ale Parlamentului, cu 27 de voturi "pentru" şi 14 "împotrivă", aparţinând PNL şi PDL.

210 afișări
Imaginea articolului Adriana Pană, validată în Comisii pentru funcţia de ministru delegat pentru Ape şi Păduri

Adriana Pană (Imagine: Cristiana Sabau/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii PNL şi PDL au anunţat, la şedinţa Comisiilor de agricultură, că votează "împotrivă".

Liberalul Nini Săpunaru i-a spus Adrianei Pană că ministerul pe care aceasta îl va conduce, dacă va fi ministru, este "incontrolabil". "Acest minister este incontrolabil pentru că veţi fi ministru peste trei instituţii faţă de care nu veţi avea niciun control", a arătat Săpunaru.

"N-am înţeles de ce pădurile au fost luate de la Agricultură", a spus Tinel Gheorghe (PDL).

Adriana Doina Pană a declarat, în timpul audierii sale, că viitorul Guvern nu vine cu o altă strategie, ci are un program de guvernare validat de Parlament în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici