Aglomeraţie la intrarea în Capitală dinspre Piteşti, pe A1, şi dinspre Olteniţa, pe DN4

  • Centrul Infotrafic avertizează că, marţi dimineaţa, traficul este aglomerat la intrarea în Capitală dinspre Piteşti, pe A1, şi dinspre Olteniţa, pe DN4.
  • În plus, traficul rutier va fi închis marţi pe DN 7C (Transfăgărăşan)
  • Restricţiile de circulaţie vor fi aplicate în intervalele orare pe tot parcursul zilei
1287 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie la intrarea în Capitală dinspre Piteşti, pe A1, şi dinspre Olteniţa, pe DN4

Aglomeraţie la intrarea în Capitală dinspre Piteşti, pe A1, şi dinspre Olteniţa, pe DN4

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, marţi dimineaţa se circulă în condiţii de aglomeraţie la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, pe Autostrada A1, şi dinspre Olteniţa, pe DN 4.

De asemenea, poliţiştii anunţă că pentru desfăşurarea în bune condiţii a unui eveniment sportiv, traficul rutier va fi închis marţi pe DN 7C (Transfăgărăşan), pe tronsonul kilometric 108+500 de metri – 115 (Cabana Capra - Bâlea Lac).

Restricţiile de circulaţie vor fi aplicate în intervalele orare 07:00 – 10:00, 14:00 - 16:00 şi 18:00 – 19:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici